historiek 2012 Afdrukken E-mail


21 Resultaten in de categorie: 'dames 32 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Van Loy, Ellen Herenthout 00:34:58 00:39:48 00:07:25 01:22:12  
2 Geudens, Hanne Lichtaart 00:38:30 00:45:47 00:08:54 01:33:12 +00:11:00
3 Franck, Alicia Lochristi 00:40:38 00:45:33 00:07:30 01:33:42 +00:11:30
4 Danneels, Annemie Knokke-Heist 00:39:55 00:46:17 00:08:39 01:34:53 +00:12:41
5 Vanleenhove, Karlien Oostende 00:40:16 00:47:49 00:08:54 01:37:01 +00:14:49
6 Behaeghe, Sofie Knokke-Heist 00:42:09 00:48:23 00:08:32 01:39:04 +00:16:52
7 De Crits, Nel Oostduinkerke 00:46:03 00:46:36 00:08:04 01:40:44 +00:18:32
8 Levecke, Sophie Oostende 00:42:10 00:49:56 00:09:19 01:41:26 +00:19:14
9 Bultynck, Christa Knokke-Heist 00:43:12 00:50:32 00:10:12 01:43:57 +00:21:45
10 Dierens, Marianne Knokke-Heist 00:43:48 00:54:05 00:10:31 01:48:25 +00:26:13
11 Van Den Branden, Sigrid Holsbeek 00:44:52 00:54:07 00:09:31 01:48:31 +00:26:19
12 Dhondt, Ann Knokke-Heist 00:45:55 00:53:43 00:09:50 01:49:29 +00:27:17
13 Voets, Gwen Brecht 00:47:18 00:54:46 00:09:54 01:51:59 +00:29:47
14 Vlietinck, Renata Knokke-Heist 00:46:59 00:56:00 00:09:12 01:52:12 +00:30:00
15 Tiebout, Fabienne Knokke-Heist 00:47:43 00:58:19 00:10:46 01:56:49 +00:34:37
16 Poppe, Sylvie Knokke-Heist 00:50:31 00:57:12 00:11:11 01:58:54 +00:36:42
17 De Groote, Natalie Knokke-Heist 00:55:17 00:56:01 00:10:44 02:02:02 +00:39:50
18 Verbouw, Sylvia Knokke-Heist 00:56:01 01:08:34 00:13:23 02:17:59 +00:55:47
DNF Van Summeren, Maycke Knokke Heist 00:47:27 00:00:00 00:00:00    
DNF Strijdonck, Renee Knokke-Heist 00:56:02 00:00:00 00:00:00    
DNF Braems, Sophie Knokke-Heist 00:52:10 01:09:50 00:00:00    


Voor een nieuwe zoekactie uit