historiek 2012 Afdrukken E-mail


9 Resultaten in de categorie: 'dames 48 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Vanderbeken, Joyce Zwevegem 00:30:42 00:37:31 00:37:36 01:53:08  
2 Michiels, Githa Hoboken 00:31:37 00:37:40 00:38:00 01:54:25 +00:01:17
3 Gantois, Inne Aartrijke 00:32:53 00:41:15 00:40:12 02:01:50 +00:08:42
4 Geldhof, Anja Ertvelde 00:37:44 00:42:21 00:43:24 02:11:12 +00:18:04
5 Delhaye, Pauline Wargnies Le petit 00:39:13 00:45:14 00:48:25 02:20:59 +00:27:51
6 Casteleyn, Valerie Knokke-Heist 00:42:52 00:50:28 00:51:24 02:34:20 +00:41:12
7 Heysse, Ilse Knokke-Heist 00:42:05 00:52:21 00:53:47 02:39:47 +00:46:39
DNF Bultynck, Karin Knokke-Heist 00:40:49 00:47:14 00:00:00    
DNF Verhelst, Pascale Knokke-Heist 00:50:13 00:00:00 00:00:00    


Voor een nieuwe zoekactie uit