historiek 2012 Afdrukken E-mail


20 Resultaten in de categorie: 'heren 16 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Anthuenis, Yenzy Daknam 00:38:48 00:07:56 00:00:00 00:46:45  
1 Lauwers, Jo Knokke-Heist 00:45:10 00:10:07 00:00:00 00:55:17  
1 Huysentruyt, Diem Roeselare 00:47:12 00:09:44 00:00:00 00:56:56  
2 Valcke, Owen Lokeren 00:39:00 00:07:58 00:00:00 00:46:58 +23:50:02
2 De Bree, Frank Sijsele 00:47:03 00:09:23 00:00:00 00:56:27 +23:59:31
2 Strypsteen, Benoit Knokke 00:47:51 00:09:45 00:00:00 00:57:36 +00:00:40
3 Keytsman, Renaat Ronse 00:41:25 00:08:39 00:00:00 00:50:05 +23:53:09
3 Van Landschoot, Raymond Knokke-Heist 00:47:02 00:10:42 00:00:00 00:57:45 +00:00:49
4 Willems, Axel Ertvelde 00:44:04 00:09:19 00:00:00 00:53:23 +23:56:27
4 Ryckaert, Yoeri Wevelgem 00:48:08 00:10:03 00:00:00 00:58:12 +00:01:16
5 Baekelandt, Gilles Zeebrugge 00:43:42 00:09:53 00:00:00 00:53:35 +23:56:39
6 Hesters, Jules Gent 00:43:32 00:11:06 00:00:00 00:54:38 +23:57:42
7 Devinck, Robin Knokke-Heist 00:48:45 00:09:58 00:00:00 00:58:44 +00:01:48
8 Willems, Jiri Ertvelde 00:50:42 00:10:05 00:00:00 01:00:48 +00:03:52
9 Zagers, Nick Zoersel 00:54:51 00:10:21 00:00:00 01:05:12 +00:08:16
10 Zagers, Luc Zoersel 00:55:01 00:11:35 00:00:00 01:06:36 +00:09:40
11 Viaene, Yarno knokke heist 00:54:50 00:13:14 00:00:00 01:08:04 +00:11:08
DNF Van Den Broeck, Herman Hoeilaart 00:00:00 00:00:00 00:00:00    
DNF Annys, Pascal Knokke-Heist 00:53:18 00:03:08 00:00:00    
DNF Wuyts, Emiel Knesselare 01:16:39 00:09:21 00:00:00    


Voor een nieuwe zoekactie uit