historiek 2012 Afdrukken E-mail


6 Resultaten in de categorie: 'heren junioren 32 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Beullens, Cedric Onze lieve vrouw Waver 00:33:28 00:39:35 00:07:13 01:20:17  
2 Levecke, Milan Oostende 00:34:31 00:41:36 00:07:21 01:23:29 +00:03:12
3 Braet, Nicholas Maldegem 00:36:42 00:41:49 00:07:57 01:26:29 +00:06:12
4 Coucke, Quinten Knokke-Heist 00:39:06 00:47:21 00:08:08 01:34:36 +00:14:19
5 Maenhout, Cédric Knokke 00:44:05 00:49:30 00:08:10 01:41:45 +00:21:28
6 Vaernewyck, Maxim Aalbeke 00:43:14 00:54:03 00:09:19 01:46:36 +00:26:19


Voor een nieuwe zoekactie uit