historiek 2012 Afdrukken E-mail


8 Resultaten in de categorie: 'heren junioren 48 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Berckmans, Jens Balen 00:28:21 00:34:58 00:34:42 01:44:38  
2 Vanden Abeele, Robin Merelbeke 00:30:54 00:37:10 00:37:11 01:51:56 +00:07:18
3 Cara, Boris Houffalize 00:33:37 00:38:18 00:36:54 01:55:17 +00:10:39
4 Van De Swaluw, Pim Kwadendamme 00:32:50 00:40:32 00:45:25 02:06:15 +00:21:37
5 Vandenbroucke, Joachim Blankenberge 00:36:30 00:42:16 00:42:43 02:09:04 +00:24:26
6 Stessels, Quentin Kapellen 00:39:07 00:45:03 00:48:07 02:23:12 +00:38:34
DNF De Baere , Tjendo Knesselare 00:35:30 00:43:07 00:56:38    
DNF Fockenier, Alexander Blankenberge 00:00:00 00:00:00 00:00:00    


Voor een nieuwe zoekactie uit